Изглежда новината за това, че специално за втория сезон на продължението

...
Изглежда новината за това, че специално за втория сезон на продължението
Коментари Харесай

Жестока обида: актрисите от Сексът и градът отбелязаха 25 години от сериала без Ким Катрал

Изглежда новината за това, че особено за втория сезон на продължението на " Сексът и градът " – „ И просто ей така… “, не значи, че дългогодишната ѝ омраза с останалите актриси в основните функции е останала в предишното. 

Във вторник иконичният сериал, който наблюдава животът, другарството и любовните завоевания на четири дами от Манхатън, навърши 25 години и по този мотив телевизия HBO показа клип в чест на значимата годишнина. Видео посланието включваше Сара Джесика Паркър (Кари), Кристин Дейвис (Шарлът) и Синтия Никсън (Миранда), облечени в стила на своите героини. От Ким Катрал обаче нямаше и диря.
                             

„ Двадесет и пет години, Боже мой, какво се случи в живота ни за 25 години? “ – размишлява Паркър, обградена от своите приятелки и колежки – „ Създадохме фамилии. Създадохме връзки. Осъзнавам, че сте имали същите преживявания в живота си и ние ви обичаме за това, че бяхте с нас толкоз доста години. “

„ Просто желаеме да ви благодарим, че ни подкрепяте, тъй като това е повода, заради която успяхме да го вършим толкоз дълго. “ – включва се Дейвис. 

Феновете незабавно отбелязаха липсата на Ким Катрал и започнаха да недоволстват с мнения, че тя е била най-интересният воин в сериала, до момента в който останалите са били " скучните ".

Сякаш с цел да замаже отсъствието на Ким Катрал от празничния мотив, профилът на сериала „ И просто ей така… “ уважи истинските четири приятелки от франчайза „ Сексът и градът “ в особено видео по случай годишнината, показващо емблематични моменти от сериала, в които можем да видим и Саманта.
                             

Entertainment Tonight удостовери на 31 май, че Катрал ще се завърне като Саманта за финала на сезон 2 на " И просто ей по този начин... ". Катрал би трябвало да се появи в самия финал на втория сезон.

Актрисата е снимала единствено една сцена за епизода в един снимачен ден през март, оповестява Variety. Не се знае доста за това какво се случва в сцената или за вероятността Катрал да взе участие в евентуални бъдещи сезони.

Отсъствието на Ким Катрал от продължението на " Сексът и градът "  по-рано се обясняваше с различия сред нея и Сара Джесика Паркър. Въпреки че Паркър по-рано е казвала, че няма да се съгласи Катрал да се върне във франчайза и Катрал се е заричала, че няма да повтори ролята си на Саманта, наподобява въпреки всичко двете звезди са съумели да загърбят разликите си за положителното на шоуто.
 15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР